Izvor: Happy BSC
24.10.2022 u 20:02
0

EMISIJA „TEMA DANA“ NA HAPPY TELEVIZIJI: „Ne postoje stranke koje bi se udružile sa DPS jer bi to bila gubitnička pozicija!“ (VIDEO)

Nova emisija „Tema dana“ na Happy televiziji ruši sve tabue u vezi sa tematikama koje okupiraju čitav region.

Naši večerašnji gosti Dragoljub Kojičić – politički filozof, Vojislav Kićević – Centar za edukaciju i Vladimir Pavićević – savetnik predsednika vlade Crne Gore, koji se uključio putem video poziva, govorili su o padu DPS-a u pojedinim gradovima Crne Gore i da li je to konačan pad Mila Đukanovića?

Vladimir Pavićević je na samom početku prokomentarisao prve preliminarne rezultate izbora u Crnoj Gori.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Komentarišem na isti način kao i većina građana Crne Gore, oduševljene je opšte. Građani zaključuju: „Očigledno je da smo ušli snažno u taj proces potpunog razvlašćivanja Mila Đukanovića i DPS-a. Taj proces je počeo 2020 godine, a proces razvlašćivanja i svoje finale će da ima na predsedničkim izborima u aprilu sledeće godine kada Milu ističe mandat za predsednika. Nakon ovih izbora u 14 jedinica lokalne samouprave, da DPS nije više na vlasti u 20 od 25 crnogorskih opština, znate li vi kakva je to promena u odnosu na pre dve godine. Kako krenu lokalni izbori Milo gubi tu opštinu – izjavio je Pavicević, a potom je Dragoljub Kojičić izneo svoj stav.

– Ja moram krenuti od početka, a za mene je početak vrlo ličan. Tokom svoje političke karijere ja sam se bavio kvalitetom života i prava Srba u Crnoj Gori.Srbi su bili u diskriminisanom položaju. Od litija do sada Crna Gora je pokazala jednu vrstu vraćanja samoj sebi. Niko ne kaže da ona mora biti srpska, ali mora biti onoliko srpska koliko Srbi učestvuju u demografskoj proporciji. To je režim koji je sebe ustalio, koji je sebe uspeo da fiksira na različite načine, da dobije međunarodnu podršku, pa da se tom režimu gleda kroz prste za neke nepodopštine. Kao što je gospodin Pavićević lepo rekao, na dva niovoa vlasti je DPS teško uzdrman, ovo su pokazatelji da se neće dobro provesti ni na predsedničkim izborima. Kada vidite euforiju naroda koji je izborio elementarna prava koji drugi narodi u Evropi imaju. Došlo je do ogromne političke promene koja je nezaustavljiva – rekao je Kojičić.

PAO MILO: Đukanović izgubio Podgoricu!

Vojislav Vukićević je izneo svoje mišljenje i stav na temu izbora u Crnoj Gori.

– Ovo nije iznenađenje za sve one koji su pratili političku scenu u Crnoj Gori. Ti procesi u poslednje dve godine jasno pokazuju tendenciju urušavanja vlasti prethodnog režima i to će se nastaviti u budućem periodu. Sve prognoze da nešto može da se dogodi bilo bi iznenađenje, da je DPS osvojio više glasova nego što je to pokazalo biračko telo. Koalicioni potencijal DPS-a je izuzetno nizak, ne postoje stranke koje bi se udružile sa DPS-om jer se oseća da ta tendecija njihovog pada se nastavlja i to bi bila gubitnička pozicija – izjavio je Kićević.

Emisije „Tema dana“ možete pratiti i na zvaničnom youtube kanalu: Tema dana TV Happy

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter