Izvor:
09.09.2018 u 15:18
0

GOJKOVIĆ: Priština nije zrela i sposobna da osigura bezbednost!

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da je Priština time što je sprečila predsednika Aleksandra Vučića da poseti Srbe u mestu Banje, još jednom pokazala da nije zrela i sposobna da osigura bezbednost, slobodu kretanja i obezbedi poštovanje dogovora.

Predsednik Vučić je uprkos složenoj situaciji na Kosovu i Metohiju, koja je usledila nakon višednevnih pretnji koje su mu upućivali predstavnici Albanaca na KiM pokazao ozbiljnost, državničku hrabrost i odgovornost i poslao jasne i nedvosmislene poruke mira, stabilnosti i spremnosti da radi na boljoj budućnosti za Srbe i Albanaca, navela je Gojković u pisanoj izjavi.

"Predsednik je i pored pretnji kojima je bio izložen, kao i režirane blokade puta, bio uz svoj narod na KiM u važnom političkom momentu, onda kada je to najpotrebnije i pokazao da će nastaviti da se bori i da radi u najbolem interesu Srbije i naših građana", navela je Gojković.

Izvor: Tanjug
Foto: :Twitter/cenosilikofob

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter