Izvor:
09.09.2018 u 15:34
0

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović napadnut na KiM i smešten u Klinički centar!

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović napadnut je na Kosovu i Metohiji i smešten je u Klinički centar u tom gradu, javljaju mediji.

Kako navode Bulatović je primljen zbog bolova u glavi, vratu i ekstremitetima oko 13.30 časova , povređena mu je leva ruka, a zadržan je na daljem posmatranju.

Njemu su urađeni svi potrebni dijagnostički pregledi multislajsnim skenerom i rentgenom, nakon cega je konstatovana povreda podlaktice leve ruke i nakon toga je premešten u sobu za opservacije.

Prema saznanjima medija incident u kojem je Bulatović povređen, desio se kod administrativnog prelaza Merdare, za vreme posete predsednika Srbije Aleksandra Vucica Kosovu i Metohiji, neimenovani izvor tvrdi da je Bulatović fizički napadnut i povređen na KiM, kod Merdara, ali nije mogao da iznese više detalja.

Zvaničnih informacija o tome zasad nema.

Po nezvaničnim informacijama, da je sinoć oko jedan sat iza ponoći na administrativnom prelazu kod Merdara, gradonačelnika Niša i odbornika u skupštini grada Miloša Sekulića zaustavila kosovska policija, i privela ih.

Prema saznanjima Blica Bulatoviću su zavrnuli ruku, a i on i Sekulić su do ujujutru ostali u policijskoj stanici, te onda pušteni kući te u Niš stigli u toku dana.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter