Izvor: tanjug
15.11.2021 u 17:05
0

GRENEL: Ovo je poruka Kurtiju da ne odbacuje sporazume iz Vašingtona

Bivši izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel ocenio je danas da su građani na lokalnim izborima na KiM poslali snažnu poruku premijeru Aljbinu Kurtiju da ne prihvataju odbacivanje sporazuma o ekonomskoj normalizaciji iz Vašingtona.

PROČITAJTE JOŠ: PREMIJERKA SRBIJE: Pozivam Prištinu da se pridruži inicijativi Otvoreni Balkan

-Kosovski narod je poslao snažnu poruku Kurtiju da je neprihvatljivo odbaciti SAD, čistu i obnovljivu energiju i sporazume o ekonomskoj normalizaciji, koji su potpisani u Ovalnoj kancelariji- naveo je Grenel na Tviteru.

On je dodao da je predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani jasno stavila do znanja Vašingtonu da nije saglasna sa Kurtijem.

PROČITAJTE JOŠ: ANA BRNABIĆ NA PREDSTAVLJANJU BELE KNJIGE SAVETA STRANIH INVESTITORA(FOTO)

Kandidati Kurtijevog pokreta Samoopredljenje izgubili su u drugom krugu lokalnih izbora na KiM u osam opština, uključujući u Prištini, a pobedili u četiri opštine.

Samoopredeljenje je imalo kandidate u 12 opština, od ukupno 38 na KiM.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter