Izvor:
04.05.2019 u 12:09
0

HANT: Postoji „tračak nade“ da će Konzervativna partija postići kompromis o Bregzitu sa Laburističkom partijom!

Ministar inostranih poslova Velike Britanije Džeremi Hant izjavio je danas da postoji "tračak nade" da će njegova Konzervativna partija postići kompromis o Bregzitu sa opozicionom Laburističkom partijom.

On, međutim, ne smatra da bi predlog laburista o carinskoj uniji sa EU bilo dugoročno rešenje.

Tračak nade je u tome što i glasači iz konzervativnog jezgra i oni iz laburističkog jezgra žele da se priča o Bregzitu završi i bili bi izuzetno ljuti na partije za koje su glasali ako bismo imali još jedne opšte izbore pre nego što Bregzit bude završen – rekao je Hant.

Ako možemo da pronađemo rešenje koje obezbeđuje dobrobit od carinske unije bez uključivanja u trenutne aranžmane, onda mislim da postoji potencijal za dogovor – zaključio je šef britanske diplomatije.

Izvor: Tanjug
Foto: Džeremi Hant/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter