Izvor:
07.05.2019 u 14:11
0

HARADINAJ: Ko god bude udario na graničnu liniju biće mrtav! (FOTO)

Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, izjavio je danas da je ideja o rasparčavanju teritorije albanskih zemalja stara jedan vek i potiče, kaže, iz "srpske kuhinje", a sada je "sahranjena".

Haradinaj je nakon sednice vlade, rekao da je ta ideja sada "sahranjena" i da niko više ne može ni da dodirne albansku teritoriju.

-Politički će biti sahranjeni svi oni koji budu išli tim putem. Dakle, ko god bude udario na graničnu liniju, biće politički mrtav-rekao je Haradinaj.

Govoreći o odnosima Prištine sa SAD, Haradinaj kaže da ti odnosi nikada nisu bili bolji o čemu, kako je rekao, svedoči i poseta general-majora iz Ajove Timoti Ora.

Povodom predstojećeg sastanka u Parizu, Haradinaj je rekao da je sa predsednikom Emanuelom Makronom pričao na francuskom jeziku i da oni koji, kako je rekao, sede na hodnicima nisu mogli da razumeju o čemu je razgovarao sa Makronom.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter