Izvor:
01.10.2019 u 09:09
0

HIMNA NA ZASEDANJU SKUPŠTINE: Mnogobrojne teme na stolu, raspravljanje o BITNIM stavkama!

Prvi dan jesenjeg zasedanja poslanici Skupštine Srbije počeli su postavljanjem poslaničkih pitanja, nakon čega će preći na raspravu o godišnjem izveštaju Poverenika za zaštitu ravnopravnosti za 2018. godinu.

Na dnevnom redu je i izmena Odluke o izboru članova Komisije za istragu posledica NATO bombradovanja 1999. godine po zdravlje građana Srbije, kao i uticaj na životnu sredinu, sa posebnim osvrtom na posledice koje je ostavila upotreba projektila sa osiromašenim uranijumom, koju je podneo poslanik SNS i predsednik te Komisije, Darko Laketić.

Sednica je počela uz intoniranje himne i počasnu gardu ispred Doma Narodne skupštine.

Za danas je zakazana i sednica Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava na kojoj će članovi raspravljati o rebalansu budžeta za 2019. godinu, a koji između ostalog predviđa povećanje plata u javnom sektoru od osam do 15 odsto.

Deo poslanika opozicije i dalje bojkotuje rad sednica u plenumu.

Izvor: Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter