Izvor: happyBSC
11.06.2020 u 10:18
0

IVICA DAČIĆ ZA HAPPY TV: Testirao sam se na koronu!

Gostujući u najgledanijem jutarnjem programu „Dobro jutro Srbijo“ na Happy televiziji, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić govorio je o korona virusu, predizbornoj kampanji i otvaranju granica za naše građane.

Biće još zaraze, ali neće biti tako katastrofalno kao što je bilo. Bio sam na jednom događaju, slavlju, na kom je Ceca dobila koronu. Ja sam se slučajno testirao i zdrav sam. Ceca je dobila koronu, uradili su joj test, ali se ona dobro oseća, nema nikakve simptome – izjavio je ministar Dačić. 

OVO MORATE ZNATI

Dečak ZAPOMAGAO tokom krvavog pira: Policijo, UBIO MI JE MAJKU NOŽEM u SRCE!

EKSKLUZIVNO! DARKO MLADIĆ ZA HAPPY TV: Ratko ne bi preživeo bez ljubavi i podrške porodice!

DERBI VEČITIH OSTAVIO SVET U NEVERICI: Dok mi zatvaramo tribine, oni igraju pred 25.000 ljudi (FOTO)

JECAJI I JAUCI NA GROBLJU: Pop u Bečeju NIJE HTEO DA SAHRANI DEČAKA jer nije bio kršten!

Situacija sa KORONOM IZMIČE KONTROLI: Dr Tiodorović UPOZORAVA na ozbiljnost situacije!

ESTRADA U STRAHU! POČELO MASOVNO TESTIRANJE: Evo ko je zaražen, ko čeka rezultat testa, kako cela procedura izgleda I KAD ĆEMO SAZNATI NALAZE

O predizbornoj kampanji ministar je rekao: 

Ne očekujem nikakva iznenađenja oko odnosa SPS-a i SNS-a. Srbiji je potrebno nacionalno jedinstvo. Nema sukoba između nas. Sve su to putokazi za biračko telo da je Dačić pouzdan.Ovo je jedna atipična kampanja. Imali smo skup na Tašmajdanu koji je bio odličan. Znate, u preizbornoj kampanji svi političari nešto obećavaju. Ja nisam ništa obećao, ja sam dosledan svojoj politici. 

O predizbornom spotu SPS-a, Ivica Dačić je duhovito izjavio: 

Da sam pravio spot, ne bi bilo iz „keca u dvojku“ nego iz „dvojke u dvojku“ da se izrazim kladioničarskim terminom. 

Ministar Dačić je izjavio da je 15. jun „dan D“, za kada je EU pozvala zemlje članice da otvore granice pred početak letnje turističke sezone.

– Situacija je i dalje haotična. U Crnu Goru ne može da se uđe, a i kada bi moglo, građani bi bili u karantinu do 14 dana. Nadamo se da će uskoro da bude moguće putovanje i u Hrvatsku. Za sada su potrebne posebne dozvole za ljude koji imaju na primer, tamo imovinu. Videćemo šta će se desiti od 15. juna. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter