Izvor:
05.10.2019 u 10:04
0

IZETBEGOVIĆ: Moguća vlast do kraja meseca ako ne bude puno uslovljavanja!

Predsednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je da veruje da će vlast na državnom nivou biti formirana do kraja meseca ako ne bude puno uslovljavanja.

On je to medijima u BiH rekao pre početka konstituirajuće sednice Glavnog odbora u Sarajevu.

Izetbegović je kazao kako je međunarodna zajednica angažovana na tome da se vlast što pre formira i da se neće odustati od ranije utvrđenih zakona, principa, te da se unutar toga valja tražiti rešenje.

Verujem da će biti do kraja meseca dogovoreno jer imamo približene krajnje stavove – kazao je predsednik SDA dodavši kako to ne zavisi od njih samih, tj. kako se nada da neće biti uslovljavanja i tvrdoglavosti s druge strane.

Naveo je kako su pregovori u toku i kako neće govoriti o detaljima.

Izmene Izbornog zakona ne smeju biti uslov za formiranje vlasti – poentirao je Izetbegović, dodavši kako smatra da će HDZ odustati od tog uslova.

Sednica je počela i na njoj će se birati 14 preostalih članova Glavnog odbora i njegovo rukovodstvo, te 17 preostalih članova Predsedništva i generalni sekretar stranke.

Izvor: B92
Foto: Facebook/sda/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter