Izvor: Happy BSC
18.02.2022 u 10:30
0

KAD NA VRBI RODI GROŽĐE! Dačić žestoko odgovorio Eskobaru, ovo nije niko očekivao

Lider socijalista Ivica Dačić poslao je nedavnu izjavu Gabrijela Eskobara, specijalnog izaslanika Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan. Takođe, Ivica Dačić se osvrnuo i na temu jednoglasno proglašene lažne države Kosovo.

– Mi smo temu Kosova i Metohije vratili na dnevni red. Tačno 100 zemalja ne priznaje tzv. Kosovo u Ujedinjenim nacijama, dakle, 100 od 193. Nemaju više većinu, imali su 110, sve to smo smanjili. A i ovo 93 nije se, znači ima manje. Takozvana državnost Kosova koju su oni proglasili je u laganom izumiranju i odumiranju. Ne znam čemu se raduju. Prošlo je 14 godina, nisu dobili međunarodno priznanje, mnoge zemlje odustaju, mladi odlaze – rekao je lider socijalista u jutarnjem programu Kurir televizije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Voditelj je upitao Ivicu Dačića šta misli o Eskobarovim rečima da Amerika očekuje da „Kosovo dobije priznanje“ od Srbije, a Dačić je imao poseban odgovor:

– Znate, postoji jedna stara izreka: „Ad calendas Graecas“. To znači, da prevedemo na srpski: „Kad na vrbi rodi grožđe“. Ali ja ne znam kako neko uopšte može da očekuje da Srbija to uradi. Nema razloga da Srbija razmišlja o tome – rekao je Dačić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter