Izvor:
04.04.2017 u 18:51
0

Kakva fora: VUČIĆ HRVATKOM PREMIJERU POKLONIO SRPSKU ČOKOLADU!

Iako je pre nekoliko meseci u Hrvatskoj izbio ozbiljan skandal zbog srpske čokolacie, premijer i novoizabrani predsednik Aleksandar Vučić napravio je štos i hrvatskom premijeru Andreju Plenković poklonio na sastanku – srpsku čokoladu!

Nakon što je Plenković dobio čokoladu proizvodenu u Subotici, novinari su ga pitali hoće li je i pojesti, na šta je on odgovorio: "Bez problema!"

O istim srpskim čokoladicama govorilo se i u decembru prošle godine. Hrvatska predsednica je tada posetila Dubrovnik povodom Dana dubrovačkih veterana i tom prilikom se, između ostalog, srela s decom iz dubrovačkog vrtića. Jedan ogorčen roditelj se javio Dubrovačkom dnevniku i izjavio kako je njegovo dete u vrtiću od predsednice dobilo na poklon čokoladu proizvedenu u Srbiji.

Ceo slučaj u Hrvatskoj je okarakterisan kao skandal, a u kabinetu hrvatske predsednice tada su tvrdili da su se srpske čokoladice koje je ona delila deci u dubrovačkom vrtiću, našle u korpi punoj hrvatskih proizvoda, te da se među trista proizvoda našlo i nekoliko "spornih".

Foto: Avaz.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter