Izvor: tanjug
31.05.2024 u 16:55
1

KANCELARIJA ZA KIM: Doneta nova odluka o konačnoj eksproprijaciji

Kancelarija za KiM saopštila je danas da je odluka tzv. vlade Kosova o konačnoj eksproprijaciji nepokretnosti vlasnika parcela u opštinama Leposavić i Zubin Potok novi atak na privatnu imovinu Srba i istakla da pred očima kompletne međunarodne zajednice Aljbin Kurti nastavlja da sprovodi jednostrane i protivpravne odluke na direktnu štetu srpskog naroda i ponovo demonstrira da kada je potrebno naškoditi Srbima ne preza od kršenja ni sopstvenih zakona i propisa, niti sporazuma iz dijaloga.

Kancelarija je u saopštenju navela da istovremeno u severnom delu Kosovske Mitrovice Kurtijevi nelegalni i nelegitimni predstavnici prete otvaranjem mosta na Ibru kao novi vid provokacije i zastrašivanja Srba.

„Iako su se protiv nelegalne eksproprijacije na severu Kosova i Metohije jasno oglasili svi predstavnici međunarodne zajednice, uprkos činjenici da su takvi potezi u suprotnosti sa međunarodnim pravnim aktima, te da su čak i određene takozvane sudske instance iz Prištine presudile da je eksproprijacija urađena mimo važećih propisa, Kurti se u svom antisrspkom bunilu oglušuje o sve, samo da napakosti srpskom narodu“, ističe Kancelarija za KiM.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KANCELARIJA ZA KIM: Doneta nova odluka o konačnoj eksproprijaciji”

  1. Ge7 ili šta su,alali šiptarima sve što rade ,kao niste trebali ,ali nadamo se da…….pa onda AV sa tim istim babunima kao nešto važno dogovara,razgovara,blabla,,,i uvek još gore.Umesto da je otišao u Sankt Petersburg ko gospodin,ali možda nije pozvan,ili? Dodik je Car. BRAVO MILE!Tako se dočekuje klasa,Putin iMile Dodik. Dva cara na jednom mestu, na jednoj talasnoj dužini.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter