Izvor:
24.10.2019 u 17:15
0

KiM: Srpska lista je realnost!

Politički analitičar iz Prištine Fisnik Haljimi ocenio je danas da je Srpska lista realnost i kaže da je vidi u budućoj kosovskoj vladi.

Srpska lista je realnost, Srpsku listu treba gledati u oči i raditi sa njima kao što su radile i druge stranke i drugi ljudi na Kosovu – rekao je Haljimi.

Analitičar iz Prištine takođe smatra da su takse od 100 odsto na robu iz Srbije i BiH bile nepromišljene i da nikome nisu donele ništa dobro.

Mislim da su se stranke o tome dogovorile pre nego što su i ušle u kampanju i mislim da je svima bilo jasno da će taksu skinuti pošto je bizarna, nešto sasvim nepromišljeno što ni u kom slučaju nije ni Kosovu ni Srbiji donelo ništa dobro – rekao je Haljimi

Izvor: Tanjug
Foto: sputniknews.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter