Izvor: b92
10.02.2021 u 09:06
0

KINEZI VOLE VUČIĆA: Neverovatnih 70 milona pregleda!

On je uoči video samita Kine i zemljanja centralne i istočne Evrope govorio za kinesku televiziju CCTV.

Samit je zakazan za danas, a kinesko Ministarstvo spoljnih poslova ranije je najavilo je da će kineski predsednik Si Đinping biti domaćin virtuelnog samita Kina-CIEZ i održati glavni govor.

PROČITAJTE JOŠ: 

Danas stiže još pola miliona kineskih vakcina

DANAS počinje isplata UVEĆANIH PENZIJA

OGROMNA CIFRA: Španija premašila više od tri miliona obolelih od korone

– Veoma me zanima govor predsednika Sija, želim da vidim njegov pogled na globalnu budućnost i njegov pogled na našu saradnju, svih nas sa Kinom i da vidim šta su kineski planovi“, rekao je Vučić u intervjuu za kinesku Media Grupu.

Primećujući da je inicijativa Pojas i put olakšala saradnju Kine i CIEZ, predsednik Srbije rekao je da se nada jačanju ekonomskih veza sa Kinom i udruživanju u borbi protiv kovida 19.

– Prijatelj u nevolji je zaista prijatelj. Vaša velika podrška, vaša velika pomoć ovoj zemlji … Veoma smo zahvalni i to ne krijemo. Čekamo robu, nije bitno da li su to respiratori ili vakcine. I rekao bih veliko hvala našim kineskim prijateljima. I tako mislim da bismo trebali, opisao je predsednik Srbije kinesko-srpske odnose u intervjuu.

Podsetimo, Srbija je u januaru primila milion doza vakcina iz Kine. Zahvaljujući kineskim vakcinama, rekao je Vučić, Srbija je sada predvodnik u vakcinisanju u Evropi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter