Izvor: ALO
07.08.2024 u 11:33
0

KURTI DEMOLIRAO KOSOVO I METOHIJU: Situacija u lažnoj državi je kritična

Istraživanje Međunarodnog republikanskog insituta, objavljeno pre nekoliko dana, potvrđuje zabrinutost zbog inflacije i nezaposlenosti, kao i drugih problema kao što su korupcija i cene hrane na KiM, kaže poslanik Demokratskog saveza Kosova Avdulah Hoti.

On je naveo na Fejsbuku da sve manje građana misli da je slobodno da iskaže svoje mišljenje, što je, ocenjuje, „situacija nastala napadima militanata i visokih većinskih funkcionera na analitičare, novinare i opoziciju“.

„OVO JE HVALA I POHVALA ZA CELU SRBIJU“: Vučić obišao radove na izgradnji Nacionalnog stadiona

„Najveći neuspeh Vlade je u ‘ispunjavanju izbornih obećanja'“, napisao je Hoti i dodao da su tri najveća problema: inflacija, nezaposlenost i zdravstvena zaštita.

On je dodao i da što se tiče stanja u privredi, 69 odsto građana nije zadovoljno, a da 60 odsto njih kaže da su cene hrane visoke.

„Korupcija je povezana sa vladom“, dodao je Hoti.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter