Izvor: KOSOVO ONLINE
30.12.2023 u 22:19
0

KURTI OBEĆAVA: Svaki sporazum potpisan sa Srbijom biće u korist Kosova

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je danas u novogodišnjoj poruci građanima da će svaki sporazum koji bude potpisan sa Srbijom biti u korist Kosova, prenosi Reporteri.

VUČIĆ TOKOM OBRAĆANJA JAVNOSTI: Današnji rezultati su otpor običnog naroda – Građani neće rušenje države!

On je istakao da je ove godine obeležena 25. godišnjica od „zločina genocidnog režima Srbije“ i 15. godišnjica „nezavisnosti ostvarene trudom i odricanjem“.

„Naše putovanje je imalo iskušenja. Ima trenutaka kada se čini da spoljne sile stalno pokušavaju da nas destabilizuju, ali naša zemlja nije samo parče zemlje, već je zajednički rezultat žrtava i snova našeg naroda. Svoju državu smo zaslužili, ali ne uzimamo je zdravo za gotovo. Bez obzira na spoljne sile, nastavljamo da rastemo i razvijamo se“, kazao je Kurti.

Govorio je i o dijalogu sa Srbijom, rekavši da Kosovo ima saradnju sa svojim saveznicima u procesu normalizacije u cilju uvođenja mira i bezbednosti i „skidanja tereta koji će usporiti rast i prosperitet Kosova“.

Kurti je garantovao da će svaki sporazum koji bude potpisan u ovom procesu biti dobar za Kosovo, jer se godina završava uz podršku saveznika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter