Izvor: Sputnjik
31.12.2023 u 07:51
0

GIK: Listi „Beograd ne sme da stane“ 49 mandata, „Srbiji protiv nasilja“ 43

Na osnovu 100 odsto obrađenih rezultata sa svih biračkih mesta u gradu Beogradu, izborna lista „Aleksandar Vučić – Beograd ne sme da stane“ dobila je 49 mandata, izborna lista „Srbija protiv nasilja – Dobrica Veselinović – prof. dr Vladimir Obradović“ dobila je 43 mandata, izborna lista „Dr Miloš Jovanović – NADA za Beograd“ dobila je sedam mandata.

Rezultate saopštio predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić nakon što su izbori u subotu ponovljeni na tri biračka mesta u Beogradu.
Izborna lista „Mi-glas iz naroda, Aleksandar Jerković“ dobila je šest mandata, a izborna lista „Ivica Dačić – premijer Srbije, Toma Fila-gradonačelnik Beograda“ dobila je pet mandata, naveo je Lukić.

SJAJAN POČETAK NOVE GODINE! Od sutra značajno povećanje plata

 

On je istakao da su u Beogradu sva tri biračka mesta na kojima se sprovodilo ponovno glasanje za odbornike Skupštine grada Beograda zatvorena u subotu u 20 sati, a da je glasanje proteklo u miru i u skladu sa zakonom, saopšteno je iz GIK-a.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter