Izvor:
28.05.2019 u 12:53
0

LAPČEVIĆ: Najvažnije karte još u rukama Srbije!

Bez pristanka Srbije Kosovo nikada ne može biti međunarodno priznata država u punom smislu, rekao je danas Milan Lapčević iz poslaničke grupe Dveri – DS S na sednici posvećenoj Kosovu i Metohiji.

– Bez obzira na našu tešku situaciju mislim da su još uvek najvažnije karte u rukama Srbije i da još uvek mnogo toga, ako ne i sve, zavisi od nas – rekao je Lapčević.

On smatra da je Srbija trebalo jače da reaguje na formiranje vojske Kosova, navodeći da je ta tema bila u drugom planu u odnosu na uvođenje taksi.

Lapčević je istakao da je KiM važno pitanje koje ne bi trebalo da se koristi za međustranačko obračunavanje.

– To je važna tema i maksimalno treba da se uzdržavamo bilo kojih teških reči, optužbi, prozivki i da je koristimo za međustranačko obracunavanje – naveo je on.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter