Izvor: Alo
06.06.2020 u 20:17
0

LAŽNA DRŽAVA U RASPADU: Haos nakon ukidanja mera reciprociteta!

Predsednik kosovskog Pokreta Samoopredeljenja Aljbin Kurti osudio je odluku vlade novog premijera lažne države Avdulaha Hotija da ukine reciprocitet u odnosima s Beogradom

– I nezakonita za Kosovo, i u službi Srbije. Čak i u subotu rade i održavaju sednice samo da bi ukinuli reciprocitet prema Srbiji. Kosovo ima bezbroj socijalnih i ekonomskih problema, ali oni ne mogu biti prioritet u poređenju sa zahtevima Srbije. Ovo je nezakonita vlada Kosova – napisao je Kurti na svom profilu na Fejsbuku, prenosi Kosovo onlajn.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

NOLE U NOĆNOM PROVODU Bella ciao ga je digla na noge! (VIDEO)

SPLITSKI GRADONAČELNIK IMA REŠENJE: SRBE TREBA NAGOVORITI DA DOĐU, NEKA PLATE ŽITOM!

LJUBAVNA PRIČA KOJU I DANAS OPLAKUJE SRBIJA! LAZA JE LUDO VOLEO LENKU, A ONDA SE POJAVIO – NIKOLA TESLA!

25 NAJVEĆIH NERAZREŠENIH MISTERIJA PLANETE Stranac sa plaže kog niko nije prepoznao i ukleta geografija! (GALERIJA)

Vučić: Čvrsto ćemo se boriti za Kosovo i Metohiju, ali za nas nema srećnog rešenja

On je rekao i da je današnjom odlukom premijer privremenih institucija Hoti bacio krivicu na Prištinu za dosadašnji izostanak dijaloga sa Beogradom, kada je izjavio da je ukidanje reciprociteta uklonilo prepreke dijalogu.

– Hoti je izjavio da je uklonio prepreke za nastavak dijaloga sa Srbijom. Na taj način je okrivio Kosovo za dosadašnji izostanak dijaloga. Tako dobru uslugu Srbiji Beograd nije mogao ni da zamisli. Pored činjenice da će dijalog biti asimetričan, jer ukidanjem reciprociteta od strane Kosova, kosovska strana je okrivila seba za odlaganje nastavka dijaloga – poručio je Kurti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter