Izvor:
27.09.2019 u 20:37
0

LINTA: Hrvatsko pravosuđe krši osnovna prava kapetana Dragana!

Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Miodrag Linta u izjavi za javnost kritikovao je odluku hrvatskog Ministarstva pravosuđa.

Spornom odlukom mu je odbijen zahtev da poseti Dragana Vasiljkovića u zatvoru u Lepoglavi.

Linta napominje da je on narodni poslanik Skupštine Srbije, te da je Ministarstvo pravosuđa svojom odlukom prekršilo osnovno ljudsko pravo Vasiljkovića da ga u zatvoru poseti narodni poslanik.

U izjavi za javnost Linta je najoštrije kritikovao i današnju, kako kaže, skandaloznu odluku Županijskog suda u Varaždinu, koji je odbio zahtev Vasiljkovića za uslovno puštanje na slobodu, uz ocenu da je on i osuđen samo zbog toga što je "bio jedan od simbola otpora ustaškom režimu Franje Tuđmana, čiji je cilj bio stvarenje etnički čiste velike Hrvatske".

Izvor: B92
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter