Izvor:
06.01.2018 u 17:06
0

MAJA GOJKOVIĆ ZA HEPI TELEVIZIJU: Za nas nije bitno kog ste pola, već koliko ste kvalitetni!

Predsednica Narodne skupštine Srbije, Maja Gojković, gostovala je u jutarnjem programu Hepi televizije i ovim povodom čestitala Badnji dan pripadnicima pravoslavne veroispovesti.

– Koristim priliku da čestitam svima pripadnicima pravoslavene veroispovesti Badnje jutro i poželim mir i blagostanje. U vremenu kada je brzina prioritet, solidarnost i razumevanje koje sa sobom nosi ovaj hrišćanski praznik, nudi nam mogućnost za beg u okrilje porodičnog doma. Veoma sam srećna što ću imati priliku da danas provedem ovaj praznik u rodnom Novom Sadu sa porodicom – rekla je gospođa Gojković.

Jedna od predstavnica žena u srpskoj politici, dotakla se teme rodne ravnopravnosti u Srbiji, i tim povodom rekla:

– Kada sam počinjela da se bavim politikom bilo nas je samo 5. 2000. godine broj je porastao na 15, danas većinu vodećih pozicija zauzimaju žene. Podstrek za povećanje broja žena na vodećim pozicijama dao je sam predsednik Aleksandra Vučić, jer ima poverenja u žene koje kvalitetno obavljaju svoj posao. Ako mene pitate, nije bitan pol već kvalitet – objasnila je predsednica skupštine.

U vezi sa tim, Maja je progovorila o nemilom događaju i fizičkom nasrtanu na nju u svom kabinetu Narodne skupštine:

– Mnogo mi je žao što je upravo narod odabrao Dveri, koji su u politiku ušli pričom o religiji, zaštiti žena itd. Međutim, upravo trojica predstavnica Dveri upala je u moj kabinet, verbalno, a potom i fizički me maltretirala. Žao mi je što nisam podigla krivičnu prijavu, jer bi na taj način verovatno sprečila napad na mog kolegu iz Narodne skupštine, koji je napadnut nešto kasnije – rekla je Gojkovićeva.

Gojkovićeva je pozvala građane da posete Božićno selo, koje se već tri godine održava ispred hrama Svetog Save.

Ostanite uz jutarnji program televizije Hepi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter