Izvor:
28.11.2018 u 15:22
0

MARKO ĐURIĆ O SITUACIJI NA KOSMETU: Pozivamo međunarodnu zajednicu da urazumi Prištinu, Srbi ne žele sukobe!

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić obratio se danas javnosti povodom situacije na KiM.

On je rekao da Srbija poziva kompletnu međunarodnu zajednicu da urazumi Prištinu, da poštuju prava i da ih zaustavi sa puta dalje eskalaciji problema.

– Srbi su reagovali mirno na sve provokacije. Mi ne želimo bilo kakav sukob, a potpuno je jasno da Priština upravo to želi da izazove – rekao je Đurić.

Kako je naglasio, Srbi brane svoje pravo na život, na opstanak na sigurnost a ne ugrožavaju bilo koga.

– Danas smo videli nove pretnje predstavnika Prištine, koji su poručivali kako še da gaze, kao da već nisu obrisali patos sa Briselskim sporazumom, već nastavljaju da prete Srbima osvajanjem severa. Srbi i Srbija nastaviće da poštuju Briselski sporazum – rekao je Đurić.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter