Izvor: Tanjug
08.09.2020 u 13:42
0

MIHAJLOVIĆ: 8.000 stanova za pripadnike službi bezbednosti

 U Vranju je do sada završeno 186 stanova za pripadnike službi bezbednosti, a do kraja 2022. godine trebalo bi da u sedam gradova Srbije bude izgrađeno 7.950 stanova za njih, izjavila je potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, koja je predsednicom Vlade Anom Brnabić obišla novoizgrađene stanove za pripadnike službi bezbednosti u Vranju.

Mihajlovićeva je navela da Vlada Srbije u izgradnju ovih stanova ulaže 290 miliona evra a da se 5.500 stanova već gradi, saopšteno je iz njenog kabineta.

Prema njenim rečima, time ne samo da se obezbeđuje dom za pripadnike službi bezbednosti već se pomaže i našim građevinskim kompanijama koje izvode radove na gotovo svim gradilištima stanogranje.

OVO MORATE ZNATI

DOBRE VESTI OD DR STEVANOVIĆA: Ne povećava se broj pacijenata sa ovom kliničkom slikom!

Šapić izabran za predsednika Skupštine opštine Novi Beograd

DA SE NAJEŽITE! GEORGINA RODILA TROJKE A ONDA DOŽIVELA PAKAO: Ostavio je suprug a sada živi u deset kvadrata

Dodala je da domaće srpske kompanije proizvode i opremu koja se koristi u ovim stanovima, te da je važno da u ovim izazovnim vremenima izazvanim korona virusom učinimo sve da građevinarstvo ide dalje i da svi imamo posla.

Predsednica Vlade Ana Brnabić rekla je da ovaj projekat, za koji je inicijativu dao predsednik Aleksandar Vučić, ima širi efekat na društvo.

„Obezbedili smo posao za naš građevinski sektor i preduzeća. Na gotovo svim gradilištima stanogradnje rade domaća preduzeća i minimum 80 odsto materijala je poreklom iz Srbije. Takođe, uspeli smo da revitalizujemo delove grada koji su bili zapušteni, te su i kase lokalnih samouprava bogatije. Dali smo podstrek za razvoj ugostiteljstva i drugih grana privrede“, rekla je Brnabićeva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter