Izvor:
02.04.2019 u 07:42
0

MIHAJLOVIĆ: Ja sam uvek za izbore!

Funkcionerka vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je danas da je ona lično uvek za vanredne parlamentarne izbore, jer je to najbolji način da se proveri da li su građani zadovoljni radom Vlade Srbije.

Ja sam lično uvek bila za izbore, nevezano za bilo kakve proteste. Smatram da je to najbolji način da se proveri da li su građani zadovoljni onim što radimo, da li građani smatraju da to treba da se menja. Imamo li mi poverenje građana, to je bio moj stav mesecima ranije – naglasila je nedavno Mihajlovićeva.

Dodaje da povlačenje paralele i svako povezivanje sadašnjih protesta sa 5. oktobrom nema "veze sa vezom".

Ona podseća da su neposredno pre 5. oktobra bili izbori, za koje se ispostavilo da su bili pokradeni, te da je to pokrenulo celu Srbiju i da je na ulicama bilo stotine hiljada ljudi.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter