Izvor:
24.12.2018 u 11:31
0

Mihajlović o nesreći u Vrnjačkoj banji: Vozač automobila bio u alkoholisanom stanju!

Vozač automobila, u koji je jutros udario voz na pružnom prelazu kod Vrnjačke banje, bio je u alkoholisanom stanju, izjavila je ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Mihajlović je, odgovarajući na pitanja novinara u Beogradu, rekla da je nakon saobraćajne nezgode utvrđeno da je vozač bio u alkoholisanom stanju.

Putnički voz, koji je saobraćao iz Kraljeva u Jagodinu, udario je jutros u 5.50 časova u automobil na pružnom prelazu kod Vrnjačke banje.

U automobilu je bila jedna osoba, stara 21 godinu, a kako je Tanjugu rečeno, nije bilo vidljivih povreda i ta osoba je na ispitivanju u zdravstvenoj ustanovi.

Putni prelaz nema rampu, ali je obezbeđen znacima vertikalne drumske signalizacije.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter