Izvor: tanjug
09.07.2021 u 15:54
0

MILIĆEVIĆ NAKON MEĐUSTRANAČKOG DIJALOGA: Očekujem da će najveći broj lista izaći na

Šef poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije (SPS) u Skupštini Srbije Ðorđe Milićević izjavio je danas da očekuje da će se između dva koloseka dijaloga između stranaka vlasti i opozicije pronaći određeni konsenzus i da će najveći broj stranačkih lista učestvovati na predstojećim parlamentanim izborima.

VAŽNO:

LANČANI SUDAR NA DUŠANOVCU izazvao kolaps u saobraćaju

NA DNU KOFERA 166.000 NEPRIJAVLJENIH EVRA: Carinici na Gradini sprečili pokušaj krijumčarenja

VULIN APELUJE: Vodite računa o deci na rekama i bazenima

ZATRESLA SE AMERIKA: Jak zemljotres pogodio Kaliforniju, osetio se i u San Francisku

POBEDOM U LEGENDU: Ako osvoji 20 grend slem titula Djoković je blizu rušenja rekorda Roda Lejvera

Milićević je, posle razgovora s posrednicima iz Evropskog parlamenta u Palati Srbija novinarima rekao da je Srbija slobodna i demokratska država i da vlast pokazuje spremnost da razgovara sa predstavnicima opozicije o tome kako da se unaprede izborni uslovi.

Apsolutno nijednog trenutka nismo dovodili u pitanje nastavak druge faze međustranačkog dijaloga sa opozicijom. Ono što smo postavljali kao tezu jeste da to ne može biti kao tokom prve faze dijaloga da postavite stav da krenete od 42 zahteva ili bojkot”, rekao je Milićević.

On je poručio da će SPS imati odgovoran i ozbiljan pristup kao i do sada.

– Kada je reč o atmosferi, postoji jedan demokratrski duh, jedno uvažavanje tolerancija i nivo međusobne komunikacije. Verujem da ćemo imati pozitivan ishod – rekao je Milićević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter