Izvor:
01.10.2019 u 20:00
0

MILORAD DODIK: Aleksandar Vučić je učinio da Srbija vodi autentičnu srpsku politiku!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je opozicija u Srbiji, dok je bila na vlasti, imala priliku da uradi nešto po pitanju Kosova i Metohije, ali to nije učinila, i ocenio da je Kosovo bilo izgubljena priča, dok ga predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije postavio kao najvažnije srpsko pitanje.

– Video sam da nisu imali nikakve kuraži. Kada god je trebalo neku važnu odluku tog vremena doneti, uvek su govorili ''a stranci'', šta stranci? Ako je Vučić išta uradio, a jeste mnogo, učinio je to da Srbija vodi autentičnu srpsku politiku – , rekao je Dodik.

On je naglasio da su nekada strane ambasade određivale s kim će se predstavnici Srbije sastati i da li će se sastati, ko će biti predsednik vlade…

– Sada svi govore da je Kosovo tema. Vučić je na neki način sam sebi napravio problem. On dok nije postavio Kosovo kao najvažnije srpsko pitanje za razgovore, Kosovo je bilo izgubljena priča. Bilo je izgubljeno za svakog Srbina, svi su smatrali da je to gotova priča i da samo još nešto malo treba završiti oko one četiri opštine, a i za to se verovalo da će se nekom intervencijom stranaca integrisati u toku noći – , rekao je Dodik.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter