Izvor: NOVA S
04.01.2021 u 13:05
0

MILOŠ JOVANOVIĆ PODRŽAVA PREDLOG: Potrebno je vratiti služenje vojnog roka

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je danas da je potrebno vratiti služenje vojnog roka u Srbiji, jer smatra da je to jedno od glavnih garancija bezbednosti jedne države.

“Uvođenjem vojnog roka ojačao bi sistem odbrane Srbije, a u istoj meri bi se osnažila nezavisnost Srbije i mogućnost da u miru očuva svoje nacionalne interese”, smatra Jovanović.

Kako je rekao, ta odluka bi bila značajna za Srbiju jer se ona još uvek nalazi u nedovoljno stabilnom geopolitičkom okruženju.

SVE O SPORTU

KOKEZA UŠAO U RAT SA VIDIĆEM: Pet godina ne radi ništa a soli pamet svima!

VANSERIJSKI UČINAK SRBINA! PONOVIO TRIPL-DABL: On je NEZAUSTAVLJIV

NEŠTO NIJE U REDU SA MITROVIĆEM: Sta se dešava sa SRBINOM?!

“Ta činjenica je zapravo od presudnog značaja: koliko god bi naime vraćanje ročnog sastava prouzrokovalo određene troškove koji se mahom tiču potrebne logističke podrške, svaka investicija u domenu odbrane, odnosno bezbednosti, nužno se višestruko isplati jer ništa nikada nije skuplje od gubitka mira – o čemu uostalom svedoči i naša bliža istorija”, kazao je Jovanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter