Izvor: HappyBSC
09.04.2022 u 09:57
0

MILOŠ VUČEVIĆ ANALIZIRAO POSTIZBORNU SITUACIJU: Najčistija i najubedljvija pobeda Vučića! Svetski državnici mu čestitali, a narod pokazao koga želi!

Gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević gostujući u „Vikend jutru“ na TV  HAPPY komentarisao je postizbornu situaciju u zemlji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SASTANAK U VAŠINGTONU: Bajden primio ambasadora Đurića u Beloj kući! (FOTO)

– Stvari su sada jasnije svima. Ako je reč o preuzimanju vlasti,  lako se dogovore. Ima još ponavljanja izbora na nekim mestima, a promena nema kada je reč o predsedničkim i parlamentarnim. Vrši se pritisak jedino na Beograd.  Ja sam i predlagao da na jesen imamo ponovljene izbore pa da vidimo ko je pobednik jer 43% kad se dobije, oni ne smatraju da je to uspeh. Evo da ponovimo, pa da vidimo. Upravo da bi se situacija pročistila i kristalisala. Nek nastave taj kontinuitet, nek nastave taj „pobednički“ niz a mi „gubitnički“. Ja vam onda uvek želim da ovako „pobeđujete“ , a mi da „gubimo“. SNS će vršiti analizu rezultata i truditi se da se još bolje pozicionira na narednim izborima.  Imamo paradoksalnu situaciju da naša lista koja je dobila najviše glasova, deluje najnezadovoljnija, odnosno da želi još bolji rezultat i najracionalnije pristupa analizi izbornih rezultata, a drugi su jedva pretekli jer je zasluga SNS da cenzus bude 3%. Ne bi bilo loše da do kraja godine izađemo ponovo na izbore, ali verujem da to ne bi bilo dobro jer bi ispalo da nemamo vladu. I ja razumem predsednika da se ne saglašava sa tim. 

Vučević je dalje kazao:

-Ponosan sam što je naša kampanja bila pozitivna. Pokazali smo da u Srbiji može da se vodi drugačija kampanja. Svi svetski državnici su čestitali Vučiću i narod mu je čestitao na izborima. Neprimereno je da mu  politički konkurenti nisu čestitali. Pobeda je čista, ne može biti čistija i ubedljivija. Imamo jasnu političku poruku kakvog predsednika želimo i kakvu politiku hoćemo. 

O Orbanu

-Ne krijem da mi je drago što je on pobedio. On je najbolji saveznik iz EU našem narodu. Mađarska i mi smo dobitna kombinacija. Smetaju mnogima jaki političari i napadi na  Vučića i Orbana su slični, skoro ista metodologija se koristi protiv njih. Oni su državnici sa stavom. Ne može jaka institucija bez jakog lidera. Besmisleno je da nemamo snažnog lidera. Narod generalno voli da ima jakog lidera i da bude neko ko najbolje štiti interese naroda.  Čim naiđe jak lider, odmah se gleda da mu se seku krila, nameštaju afere, rekao je Vučević u „Vikend jutru“ na TV  HAPPY.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter