Izvor:
28.08.2019 u 07:56
0

MINISTAR STEFANOVIĆ O BEZBEDNOSTI NA UTAKMICI CRVENE ZVEZDE I JANG BOJSA: „Susret je prošao bez većih incidenata!“ (VIDEO)

Ministar policije Nebojša Stefanović ekskluzivno za Happy portal, ocenio je bezbednost na meču Crvena zvezda – Jang Bojs igranom na stadionu "Rajko Mitić" kao vrlo dobru i pohvalio navijače crveno-belih za pridržavanje propisa i apela policije.

– Drago mi je da su svi poslušali apel jer smo imali mali broj incidenata u odnosu na broj navijača. Nije bilo većih problema i nadam se da će ovo biti dobar recept i za naredne mečeve visokog rizika kao što je derbi – rekao je ministar policije.

Ministar Stefanović je kratko prokomentarisao i situaciju oko makete tenka T-55 koji se pojavio na platou ispred stadiona Crvene zvezde.

– Kod makete ne postoje bezbednosni rizici. Policija je postupila u skladu sa zakonom, obavestila i Više i Osnovno tužilaštvo koji su utvrdili da to nije krivično delo. Takvu vrstu maketa imate širom sveta i oni simbolišu neku poruku, a navijači Zvezde su se oglasili i rekli da ta poruka nije agresivna na bilo koji način – zaključio je Nebojša Stefanović.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter