Izvor:
23.08.2018 u 12:06
0

„MIRA ĆE BITI“: Protiv vojnog roka su oni što bi da jurišaju na Kačanik i Ðakovicu!

Daleko smo još od odluke o uvođenju obaveznog vojnog roka, slede nam analize bar šest meseci, a onda razgovor s narodom, rekao je predsednik Aleksandar VUčić.

– To je dobra ideja za napredak vojske, ali ne možemo u to da uđemo ako ne budemo imali dovoljno novca i volje – rekao je predsednik odgovarajući na pitanja novinara u Zrenjanjinu.

Onima koji tu ideju unapred kritikuju, "junacima" iz Saveza za Srbiju, poručio je da su licemerni, jer se protive obaveznom vojnom roku, a istovremeno bi da jurišaju na Kačanik i Ðakovicu. Njegov je posao, dodao je, da brine o Srbiji, a ljudima koji govore da neće biti mira, poručio: "Biće ga".

Kad je reč o troškovima za uvođenje redovnog vojnog roka, kaže da bi to za tri meseca bilo oko 90 miliona, a za sest meseci 130 miliona i da tu nije u pitanju problem s vrstom obuke, ali da je to veliki novac i da zbog toga s odlukom treba sačekati.

– Bez obzira šta govore o tome protivnici, moramo da vodimo računa da nikoga u Srbiji ne uplašimo time što će tri meseca morati da namešta krevet u vojsci, pa da zbog toga ljudi napuštaju zemlju – rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter