Izvor: Happy BSC
03.07.2021 u 10:06
0

MIŠA VACIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV OTKRIO KO JE UHAPŠENI SRBIN NA GAZIMESTANU: Nećete salomiti naš duh!

Miša Vacić, Lider „Srpske desnice“ gost je omiljenog jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo“. Pored Dragoslava Bokana, razgovarao je sa Anđelom Lakićević i Božidarom Gutićem.

Dotakli su se teme stanja na Kosovu, dotakli su se proslave Vidovdana na Kosovu, neprijatnosti koju su proziveli posetioci od strane kosovske policije.

VAŽNO: 

VUČIĆ TEMA BROJ JEDAN U SAD! Američki mediji BRUJE: Predsednik Srbije UKRAO ŠOU i nabavio ARSENAL VAKCINA za sve!

ĐURIĆ OD DANAS I AMBASADOR KOLUMBIJE: Srbija teži da unapredi dijalog sa svim državama Latinske Amerike

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU 3. JUL: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje danas

DETE SE MOŽE UDAVITI ZA MANJE OD POLA MINUTA: Ovo morate da znate ukoliko idete sa mališanima na odmor!

– Postala je praksa da se na Gazimestanu Srbi maltretiraju, ali naš duh je nesalomiv. Ja sam svake god išao na Gazimestan, do 2016. godine, jer sam tada dobio zabranu da uđem tamo. U pet navrata sam peške išao 365 kilometara, od Beograda do Kosova, to se zove Vidovdanski marš. To je naša zemlja, rekao je Miša Vacić.

– A ovo sto se desilo je zločin. Reći ću njegovo ime, Risto Jovanović, Srbin hrišćanin iz Podgorice je uhapšen jer je upitao policiju šta rade. Postoji na internetu snimak – trazili su pretres monarhije, a on je pitao: „Šta to činite?“, i oni su ga uhapsili. Optužuju ga za delo gde može dobiti i do 5 godina. On je Srbin koji je građanin bratske Crne Gore. Apelujem da se taj momak oslobodi, objasnio je Vacić.

– Dečija tuča na KiM ume da se završi tako što zapale srpska ognjista, skrnavlje naše svetinje – to je sve dečija tuča?  Nekažnjeno su ubijali našu decu, a do danas istraga nije sprovedena do kraja. Srbi se na Kosovu mogu prebijati nekažnjeno. Smeta srpsko dete, smeta krst, smeta srpska žena… rekao je Vacić za Happy TV.

– Ja nemam veću sreću od toga kada sam sa svetim delom svog naroda. Treba da budemo ljudi jedni prema drugima. Nikakve „Oluje“ i nove pretnje neće pomoći. Videli smo na Vidovdan naše tenkove, artiljeriju, to nema nijedna država u regionu, ponosno je rekao Vacić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter