Izvor: Happy BSC
12.03.2022 u 11:14
0

Moćne reči predsednika u Obrenovcu: NE VOLIM DA ČUJEM REČ „PRIGRADSKA NASELJA“! (FOTO/VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Obrenovac.

Više od 3000 građana je dočekalo njega i Aleksandra Šapića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Šapić se obratio rečima:

-Predsednik države utemeljio politiku sto godina unapred. Važno je da pobedimo na svim nivoima.

Predsednik Srbije se obratio prisutnima:

– Nema mesta koje nisam obišao. Došlo je vreme da se bavimo svetskom i evropskom politikom. Malo ko priča o drugim stvarima. Aleksandru preporučujem da se bavi ovim stvarima koje znače ljudima – rekao je on.

Dodao je da „ne voli da čuje reč prigradska naselja“.

– Ne mislim da je Obrenovac ništa lošiji. Ovde je mnogo lepo. Važno je da pokazujemo brigu, ali da nijednog trenutka niko ne pomisli da postoje vredniji i važniji ljudi – istakao je Vučić.

On se zahvalio svima koji su izašli da ga sačekaju, i podsetio je da je mnogo urađeno u toj opštini od teškog vremena i poplava koje su pogodile Obrenovac.

– Ovde u Obrenovcu i mnogim selima napravili smo škole i dvorane. Ostalo nam je još jedno obdanište, a treba da se napravi i poliklinika. To govorim zato što 20.000 Obrenovčana ide na preglede u centar Beograda. A zar ne bi bilo lakše da većinu pregleda obave u Obrenovcu – rekao je predsednik.

Vučić je dodao da će biti završena toplifikacija u naseljima oko TENT-a, i da je važno da se napravi i široka izlaznica na auto-put.

– Moramo da uradimo i Ostružnica-Umka-Barič, brzu saobraćajnicu, kao i da rešimo pitanje klizišta u Dubokoj. Time vas spasavamo od gužve. Ja sam dolazio od Miloša Velikog, i ni sam ne mogu da se snađem na svim onim petljama. Moramo da vas povežemo sa Beogradom. Ako to uradimo, suština je da će tada dolaziti i novi investitori, koji će praviti razvojno-istraživačke centre – kaže on.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter