Izvor: KURIR
27.06.2024 u 19:36
0

MOLIM IH DA NAPADAJU MENE ALI NE VREDI: Vučić o napadima na njegovog sina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svom obraćanju javnosti komentarisao je sve učestalije napade opozicionih medija na njegovu porodicu i sina Danila.

– Moj posao je da trpim njihove budalaštine, nije to pitanje za mene, samo ih molim da izbace mog sina, on će biti moje dete i sa 25 i sa 35 godina. Uvek će biti moje dete. Kao što mojoj majci možete da kažete šta hoćete, ona se trudi da pokaže da podjednako voli oba svoja deteta, ja ih samo molim da napadaju mene.

 

– Naravno, oni će sada još više da napadaju moju decu. Imate jedan primer kada su pustili jednog političara, on je izašao plačući i rekao, napadaju mu decu. Kad su mu rekli da ne napadaju decu, on je rekao da njegova dece ne vole da čuju da je lopov – podsetio je Vučić i istakao:

– Molim ih da napadaju mene, ali ne vredi, oni će uvek da napadaju decu!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter