Izvor: informer
24.02.2022 u 12:30
0

MORAMO DA GLEDAMO SVOJE INTERESE, DOSTA SMO GINULI ZBOG DRUGIH! Dačić o o pritiscima na našu zemlju zbog krize u Ukrajini!

Predsednik Socijalistčke partije Srbije Ivica Dačić ocenio je da se Srbija ne sme pridružiti raznim osudama i sankcijama Rusiji, jer zemlje koje traže to od Srbije nisu pomogle 1999. godine kada je Srbija bombardovana.

Dačić je ipak mišljenja da Srbija ne treba da se pridružuje nikakvim sankcijama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Je l’ smo mi (Srbija) energetska sila, pa da sve zavisi od toga kako ćemo mi da se izjasnimo, moramo da gledamo svoje interese. Dosta smo mi ginuli za druge. Sačuvajmo odnose sa EU i sa Rusijom i Kinom, jer nas niko neće braniti ako oni (Rusija i Kina) prestanu da nas brane – rekao je Dačić. 

On je naveo da se kriza u Ukrajini dogodila, jer zapad nije poštovao dogovor da NATO ne ide na istok.

 

– Moramo balansirati, i ukrajinski i ruski narod će platiti veliku cenu. Apelujemo na mir – kazao je Dačić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter