Izvor:
03.02.2019 u 17:24
0

MUP RASPISAO POTRAGU ZA ČOVEKOM KOJI JE NOSIO VEŠALA: Policija objavila fotografije osumnjičenog da je nosio kanap na protestima!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa nadležnim Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, preduzimaju sve mere i radnje na identifikaciji lica sa fotografije koje je u subotu na javnom skupu nosilo vešala, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

– Molimo građane da ukoliko prepoznaju navedeno lice sa fotografije ili
imaju bilo kakve informacije o njemu o tome obaveste policijske službenike
Policijske uprave za grad Beograd na 011/279-7685 ili 011/192 – dodaje se u saopštenju MUP-a.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas je saopštio da će policija i nadležno tužilaštvo raspisati potragu za osobom koja je na protestu u subotu uveče u Beogradu.

Stefanović je u pisanoj izjavi naveo da nije dozvoljeno nositi vešala, i "na tako grub način vređati slobodarski osećaj ovog naroda i podsećati ga na ona vremena kada su stradali rodoljubi i kada su nacisti vešali ljude koji su se borili za slobodu ove zemlje".

Happytv.rs
Foto: Mup Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter