Izvor:
04.10.2019 u 17:20
0

NA DAN IZBORA POLICIJA ĆE BITI NA NOGAMA: Srednji procenat rizika! (FOTO)

Na severu KiM, na dan vanrednih parlamentarnih izbora u nedelju, biće angažovano više od 650 policajaca, izjavio je danas Regionalni portparol kosovske policije Branislav Radović.

On je rekao da će na severu Kosova u nedelju biti raspoređeno oko 470 policajaca, dok će kao ispomoć iz Prištine biti angažovano još oko 200 policijskih službenika.

Prema policijskim procenama, na dan održavanja vanrednih parlamentarnih izbora na severu KiM se ne očekuju incidenti, ali je bezbednosna situacija označena srednjim procentom rizika.

Tog dana, radno vreme policajaca biće 12 sati.

"Ne očekuju se nekakvi incidenti, iako je, vezano za bezbednosnu situaciju procenjeno iz naše regionalne direkcije, kao i iz Prištine, da je reč o srednjem procentu rizika, što znaci da se ne radi o nekom problematicnom bezbednosnom procentu", rekao je ranije za Kontakt plus Radović.

Izvor: Tanjug
Foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter