Izvor:
27.02.2019 u 17:22
0

NAJNOVIJA VEST: MUP se oglasilo povodom „upada naoružanih Albanaca“!

Ministarstvo unutrašnjih poslova se oglasilo povodom navoda da su u kuršumlijska sela upali naoružani Albanci.

Kako je navedeno, policijskoj stanici u tom mestu su u utorak uveče radnici koji su sekli šumu u rejonu sela Rastelica prijavili da su se čuli pucnji iz pravca AP Kosovo i Metohija.

– Policiji nije prijavljen bilo kakav upad grupe naoružanih ljudi na teritoriju centralne Srbije sa prostora AP Kosovo i Metohija, ali je policija juče, prilikom redovne patrole u reonu sela Rastelica, uočila da je više kuća obijeno. Imajući u vidu da reč o kućama u kojima niko ne živi, policija je odmah obavestila vlasnike, nakon čega je utvrđeno da je ukradena jedna lovačka puška, motorna testera i više različitog alata – navodi se.

Kako se dodaje, policija je o svemu obavestila nadležno tužilaštvo, po čijem nalogu preduzima sve mere i radnje na utvrđivanju okolnosti ovih događaja.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter