Izvor:
08.03.2019 u 06:59
0

NASTAVAK KAMPANJE BUDUĆNOST SRBIJE: Vučić danas obilazi Sremski okrug!

Predsednik Srbije Aleksandar obići će danas, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", Sremski okrug, a centralno obraćanje građanima biće u 17 sati u Sremskoj Mitrovici.

Vučić će posetu započeti u Belegišu, obilaskom vrtića "Bubamara", koji je deo predškolske ustanove „Radost".

Nakon toga, Vučić odlazi u Inđiju gde će prisustvovati početku radova na asfaltiranju ulica, a zatim će u Dobrincima obići fabriku za pakovanje i preradu povrća „La Linea Verde" d.o.o.

Zatim sledi poseta Šidu i obilazak rekonstruisane zgrade OŠ „Sremski front" , i Zasavici gde će obići seosko turističko domaćinstvo „Čikić".

U Mačvanskom Mitrovici, Vučić će obići fabriku za proizvodnju stočne hrane „Hrana produkt".

U Sremskoj Mitrovici građanima će se, pored predsednika Srbije, obratiti i premijerka Ana Brnabić.

Mnogo dobrog je već urađeno i mnogo toga ima još da se uradi i zato predsednik Aleksandar Vučić želi da čuje i vas građane Sremskog okruga – navedeno je u spotu u pozivu građanima da prisustvuju centralnom skupu u Sremskoj Mitrovici.

Kampanja "Budućnost Srbija" počela je 7. februara, a kako je sam Vučić rekao, cilj je da građaniam predstavi šta je sve do sada urađeno i koji su dalji planovi, ali i da čuje njihove sugestije i žalbe.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter