Izvor:
28.02.2019 u 06:53
0

NASTAVAK RAZGOVORA TRAMPA I KIMA: Obe strane izrazile nadu da će doći do napretka u denuklearizaciji Korejskog poluostrva!

Američki predsednik Donald Tramp i severnokorejski lider Kim Džong Un danas su, drugog dana samita u Hanoju, nastavili razgovore pošto su obe strane izrazile nadu da će doći do napretka u denuklearizaciji Korejskog poluostrva.

Tramp i Kim sastali su se juče u Hanoju na prvoj rundi razgovora i na večeri gde su obojica su delovali optimistično. Tramp je rekao da je zadovoljan tempom pregovora uprkos nekim kririkama da oni ne teku dovoljno brzo, prenosi Rojters.

Portparolka Bele kuće Sara Sanders rekla je novinarima da će razgovor dvojice lidera uskoro biti završen.

Ona nije rekla da li će biti zajedničke ceremonije potpisivanja, ali to deluje malo verovatno – rekao je novinar Vašington posta Dejvid Nakamura.

Prema rasporedu koji je ranije objavila Bela kuća, planirano je i da dvojica lidera u 14.05 po lokalnom vremenu potpišu sporazum, nakon čega će Tramp održati konferenciju za novinare.

BBC dodaje da nije sasvim jasno šta se događa, ali da novinari na terenu javljaju da je ručak između Trampa i Kima pomeren.

Nekoliko novinara pozivajući se na izvore iz Bele kuće takođe je reklo da je došlo do "promene programa".

Konferencija za novinare dvojice lidera koja je bila zakazana za 16 sati po lokalnom vremenu navodno je pomerana na 14 časova.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter