Izvor: Novosti
28.09.2022 u 13:42
0

NE BORIM SE NI ZA PUTINA NI ZA BAJDENA! Vučić: „Gledam kako da Srbija ne bude na udaru!“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas, nakon svečanog otvaranja novog proizvodnog pogona fabrike “Grundfos” u Inđiji, odgovarajući na pitanje novinarke “Newsmax Adria” o pritiscima koje Srbija trpi zbog neuvođenja sankcija Rusiji, kao i od koga ti pritisci dolaze, istakao da je pritisak na naše rukovodstvo gotovo svakodnevan, ali da se Srbija ne priklanja nikome. 

VUČIĆ SE OBRAĆA GRAĐANIMA 8. OKTOBRA: „Neće biti lako u budućnosti, put Srbije težak i trnovit“

Predsednik je takođe rekao da je pritiske najavio još pre četiri meseca, ali da mu je dovoljno da pogleda pisanja tajkunskih medija da bi mu bilo jasno šta se sprema zvaničnom Beogradu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Gledam u vašim medijima pritisak na vaše rukovodstvo. Ne gledam šta stranci govore, gledam šta vi govorite u vašim medijima. Ne moram ni da gledam nacionalne frekvencije, dovoljno je da gledam vaše medije šta govorite. Ja se ne borim ni za Putina ni za Bajdena, ni za koga, ja se borim za divne ljude u ovoj fabrici, za svakoga ovde, za žene i muškarce, za svoju zemlju. Gledam kako da u ovim teškim trenucima Srbija ne bude na njihovom udaru i gledam kako da razmišljam o danu posle. Neko mora da razmišlja šta ćemo sutra kad budemo imali mir, jesmo li uspešno odbranili naše interese ili nismo. Postoje brojni pritisci, očekujem da ću moći više o tome da govorim građanima Srbije nakon svih tih razgovora – kazao je Vučić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter