Izvor:
02.11.2019 u 09:22
0

„NEMA RAZLOGA ZA HAOS“: Ružić o odnosima SNA-a i SPS-a!

Ni na koji način se ne dovodi u pitanje ni lojalnost ni iskrenost u komunikaciji i saradnji SNS i SPS, izjavio je danas funkcioner SPS Branko Ružić.

– Tabloidna pisanja se možda i koriste za podizanje atmosfere. Umeša se tu ponekad neko poput novopridošlih političkih lidera, kao što je Sergej Trifunović, koji jedne nedelje priča da mu je SNS nudio pola miliona evra, posle priča kako Dačić zove i onda to neko iskoristi– kazao je Ružić.

Možda se to, prema njegovim rečima, pogrešno shvati ili interpretira i onda nastane haos.

– Nema razloga za haos- rekao je Ružić, koji je i ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

On je istakao da je SNS najjača stranka u Srbiji i ona definiše strategiju svog puta u saradnji sa ostalim političkim akterima, a da je druga po snazi SPS.

– Strateško opredeljenje je državotvornost koju baštine i SNS i SPS. Imamo nijanse u kojima se razlikujemo, zato i postoje dve partije a ne jedna- naveo je Ružić.

– Ali suštinski, očekujem da se i mi pripremimo za te izbore i da napravimo što bolji rezultat. Borićemo se za 15 procenata, pa ćemo videti šta će biti- rekao je funkcioner SPS.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/plusradio010

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter