Izvor: Happy BSC
31.03.2022 u 08:09
0

NEMA UMRLIH GLASAČA, NITI LAŽNIH LISTIĆA! Marija Obradović za „HAPPY“ OBJASNILA je PRAVILA za glasanje u NEDELJU kojih svi moraju da se pridržavaju

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave, Marija Obradović dala je uputstva kako bi trebalo glasati na izborima u nedelju.

Gostujući u „Dobro jutro Srbijo“ na TV HAPPY  kod Milomira Marića rekla je:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Lažnih glasača nema ni fantomskih glasova. Birački spisak nikad nije bio ažurniji. Na biračko mesto dolazite sa pasošem ili ličnom kartom, dakle dokumentom koji ima fotografiju i vaš lični broj. Onaj listić je obaveštenje gde glasate i kada, ali bez njega možete da glasate. Na biračkom odboru su osim SNS, i drugi. Imamo 19 lista, 8 predsedničkih kandidata. Postoje priče da će izbori biti namešteni, ali to nije istina. 

Ministarka dalje kaže:

-Svaka lista ima svog kontrolora. Istovremeno imamo hiljade kontrolora, posmatrača iz različitih institucija. Postoji mogućnost da na tih 8500 glasačkih mesta, postoji 312 opozicionih  kontrolora. 

Da li ima lažnih glasača?

-Nikad nije bilo uređenije i apsolutno ne postoji šansa za manipulacijom. Sada u birački spisak može da uđe samo nadležni organi. Na sajtu možete da uđete ako ukucate svoje podatke, i možete da proverite ko sve glasa iz vašeg mesta. Imamo radnu grupu za eksternu kontrolu biračkog spiska  što je posledica dogovora sa OEBSOM. Tu se nalaze i poslanici SNS i opozicionari. Svi članovi su rekli da je birački spisak uređeniji nego ikad, rekla je ministarka za TV HAPPY. 

Ministarka je dodala da je kažnjivo ako ste prijavljeni na drugoj adresi. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter