Izvor:
04.11.2019 u 07:41
0

NIKOLIĆ RAZGOVARAO SA PREDSEDNIKOM KINESKE BANKE: Insistira da se otvori centar u Beogradu!

Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Ruskom Federacijom i NR Kinom Tomislav Nikolić razgovarao je s predsedavajućim Kineske banke Liu Liangom o otvaranju centra te banke u Beogradu.

Nikolić boravi u Kini u delegaciji koju predvodi predsednica vlade Ana Brnabić, koja je danas, pored sastanka sa predstavnicima Kineske banke, razgovarala i sa rukovodstvom kompanije Huavej i kompanije Hbis, vlasnikom Železare u Smederevu.

Kako se navodi u saopštenju kancelarije, Nikolić je u razgovoru sa predsednikom Kineske banke "posebno insistirao" da ta banka otvori svoj centar u Beogradu.

Nikolić je obavestio predsednika kompanije Hbis Ju Jonga da su kineske kompanije tražile da investiraju u park prijateljstava Kine i Srbije u Smederevu.

Kako se navodi, dogovoreno je da se nastavi rad po tom pitanju i da organi provincije Hebei učestvuju u postizanju konačnog dogovora.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/predsednik.rs/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter