Izvor:
06.10.2019 u 07:28
0

NOVAK ĐOKOVIĆ U TOKIU: Bori se za titulu !

Najbolji srpski teniser Novak Đoković bori se za titulu na turniru u Tokiju sa Australijancem Džonom Milmanom.

TOK MEČA:

5:2 – Novak na gem od prvog seta u finalu. Đoković ne igra sa svojih 100 posto mogućnosti, ali sjajnim servisom održava prednost i čuva brejk viška.

4:2 – Lak gem za Milmana. Deluje da se Novak ne trudi previše na servis Australijanca, cilj mu je očigledno pre svega da sučuva svoj servis.

4:1 – Perfektan gem Novaka. Đoković je potvrdio brejk gemom bez izgubljenog poena.

3:1 – BREJK! Novak je iskoristio prvu pravu priliku na meču i napravio rani brejk u finalu! Sada Australijanac mora da juri rezultat.

2:1 – Perfektan i brz gem za Novaka. Đoković ponovo vodi najviše zahvaljujući odličnim prvim servisom.

1:1 – Australijanac je svojim najjačim oružjem, servisom, lako došao do prvog gema na muču. Đoković nije imao ni priliku da zapreti.

1:0 – Loše je Novak ušao u meč. Poveo je Milman sa ništa 30 na Đokovićev servis, ali se Nole odličnim prvim servisom izvukao i ovojio prvi gem na meču.

Novak je pobedio u podbacivanju novčića i birao je da prvi servira u ovom finalu.

Ovo je tek treći međusobni duel ova dva tenisera, a Novak je iz oba dosadašnja meča izašao kao pobednik, bez izgubljenog seta.

Đoković je do finala turnira u Tokiju stigao bez izgubljenog seta, a redom su "padali" – Popirin, Soeda, Pulj i Gofan.

Milman takođe ima sjajn turnir iza sebe. Do finala je izgubio samo jedan set i to u prvom kolu od Manarina. Kasnije je lako izašao na kraj sa Herisom, Danijelom i Opelkom.

– Džon je vrlo solidan igrač. On je borac, nikad ne odustaje i primorava vas da igrate najbolje što možete. Veoma sam zadovoljan kako igram ovde. Bilo je odlično i na terenu, i van njega. Nadam se da ću ovu nedelju krunisati trofejom – naglasio je Đoković pred ovo finale.

Meč Đokovića i Milmana na programu je od 8:30 po srednjeevropskom vremenu.

kurir.rs
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter