Izvor: Tanjug
06.05.2022 u 18:04
0

NOVI PROGON SRBA NA KIM Prijave za preko 70 ljudi, ponovo ISPAŠTAJU ZBOG ALBANSKIH IZMIŠLJOTINA, neke optužuju i za pokušaj ubistva!

Vršilac dužnosti komandira policijske stanice Mitrovica Sever na KiM Goran Živković rekao je na sednici Skupštine opštine Severna Mitrovica da postoji spisak Srba koji se sumnjiče za rušenje ustavnog poretka tzv. Kosova, pokušaj teškog ubistva i druga krivična dela i da je u toku uručivanje poziva licima sa tog spiska.

„Spiskovi postoje, ima 58 osoba koji se sumnjiče za rušenje sistema i još dva-tri dela i još jedan spisak od 14 osoba gde se navodi pokušaj teškog ubistva“, rekao je Živković, kako je preneo radio Kontakt plus.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je objasnio da su ljudi sa spiskova sa teritorije celog severnog dela pokrajine – Leposavića, Zubinog Potoka, Zvečana i Mitrovice.

„Stanicama su data imena da podele pozive tim licima, stanica na tome radi, to nikakva tajna nije. O kakvim se predmetima radi, stanica nije upoznata sa elementima krivicnih dela, niti u koje su vreme urađena, ni kada, mi nemamo te podatke“, kazao je Živković ne navodeći druge detalje.

Osobe sa spiska, kako je ranije navedeno iz Srpske liste, ali i pomenuto tokom današnje sednice, vezuju se za krizu na severu Kosova u septembru 2021. zbog registarskih tablica, kada je kosovska vlada donela odluku o prestanku važenja srpskih tablica gradova na Kosovu, nakon čega su kao rešenje uvedene nalepnice, podsetio je radio Kontakt plus.

SRBIJA SPREMILA BRUTALAN ODGOVOR LAŽNOJ DRŽAVI KOSOVO! Albanci iz Prištine dobiće NAJJAČI ŠAMAR u Savetu Evrope

Živković je za Kosovo onlajn rekao da „policijski službenici rade na uručenju poziva tim licima i da se za sada niko nije odazvao na ove pozive na razgovor u Prištini.

Spisak je bio glavna tema obraćanja i odbornika opštine Severna Mitrovica, koji su kao i gradonacelnik Severne Mitrovice, Milan Radojević, više puta istakli da je protest u septembru zbog registarskih oznaka bio miran i da nije zabeležen nijedan incident.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter