Izvor: Tanjug
08.06.2022 u 16:53
0

Novinar iz Prištine pitao Aleksandra Vučića da li je Sergej Lavrov „kum Otvorenog Balkana“, EVO ŠTA JE PREDSEDNIK ODGOVORIO!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da inicijativa Otvoreni Balkan pripada balkanskih narodima i da u pripremi ideje OB niko drugi nije učestvovao nego Zoran Zaev, Edi Rama i on.

Vučić je tako odgovorio na pitanje novinara Kljana Kosova, na završnoj konferenciji za novinare po završetku samita OB u Ohridu, da li ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov koji podržava OB u toj inicijativi favorizuje Srbiju ili i druge države te inicijative i da li je Rusija „kum“ Otvorenog Balkana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Bili smo prisutni samo Edi, Zoran i ja kada smo doneli odluku o osnivanju OB, ne stidim se politike koju vodi Srbija i ponosan sam na nju i ne stidim se tradicionalno dobrih odnosa sa Rusijom. Niko osim nas nije učestvovao u pripremi OB“, istakao je Vučić.

Ukazuje da je to ideja ljudi koji hoće da sarađu, a ne da traže mane drugome, koji hoće budućnost u zajedništvu i ne traže drugome dlaku u jajetu.

SNAŽNA PODRŠKA „OTVORENOM BALKANU“ Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da je svako ko se suprostavi ovoj inicijativi osuđen na neuspeh!

„Koji hoće da poljoprivrednici budu zadovoljniji, jer mogu više da izvezu, da imamo više turista, da i jedni i drugi tako živimo bolje, a ne da razmišljamo kako ćemo da napakostimo jedni drugima, već šta možmeo dobro da uradimo“.

Vučić je istakao da niko osim njih trojice nije učestovao u nastajanju ideje OB i poručio da OB pripada balkanskim narodima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter