Izvor: Kosovo Online
08.09.2023 u 11:08
2

OPSADNO STANJE U ZUBINOM POTOKU: Kurtijevi specijalci sa DUGIM CEVIMA nasilno upali u prostorije fabrike Lola!

Pripadnici Specijalne jedinice kosovske policije oko 11 časova nasilno su ušli u prostor fabrike alata "Lola" u Zubinom Potoku i u toku je pretres ovog objekta i fabričkog kruga, prenose mediji.

Specijalci sa dugim cevima opkolili su prvo fabrički krug, njih više od 50, zatim su provalili unutra i trenutno se nalaze u objektu.

U fabrici u trenutku upada policije nije bilo nikoga, ova fabrika godinama ne radi.

PETKOVIĆ UPOZORAVA:“Ultimatum Prištine može produbiti krizu i podići tenzije“

U ovom momentu nepoznato je šta policija traži, a sličnu akciju su u ovoj fabrici ranije već izvodili.

Do upada u fabriku „Lola“ u Zubinom Potoku došlo je samo dan nakon što je generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg poručio da je za svaku akciju Specijalnih jedinica kosovske policije na severu Kosova i Metohije neophodna koordinacija sa Kforom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “OPSADNO STANJE U ZUBINOM POTOKU: Kurtijevi specijalci sa DUGIM CEVIMA nasilno upali u prostorije fabrike Lola!”

  1. Ko ove teroriste naziva specijalci ma,učestvuje u akciji zlostavljao Srba na okuoiranom Kosovu i Metohija, ne samo severna Mitrovica,gde je ostatak.Nije krug dvojke Beograd,nije Beograd Srbija,imenuje pravim rečima,pojmovima ,pojave i događaje ,jer odlazimo u duboku zabludu,dobro smišljenu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter