Izvor:
03.04.2019 u 07:50
0

OSUMNJIČENI ZORAN MARJANOVIĆ O UBISTVU SUPRUGE: Ovo je loša sudbina, splet loših okolnosti ili spoj loših duša okolo!

Zoran Marjanović, koji čeka da tužilaštvo, koje ga sumnjiči za ubistvo supruge Jelene, ubijene pre tačno 3 godine, podigne novu optužnicu protiv njega ili odustane, osvrnuo se na tok istrage koju prati cela Srbija.

– Mora pravda da pobedi, kao i uvek. Ne znam kako ovo da komentarišem, da li kao lošu sudbinu ili kao splet nekih loših okolnosti ili kao spoj loših ljudi okolo. Ne mogu da definišem. Ja polazim od sebe – nikada ne bih osudio nekoga, čak ni verbalno, a da nisam siguran da je nešto učinio. Pogotovo u ovakvom jednom zločinu, ovo je strašno – kazao je Zoran.

On je juče sa porodicom izašao na grob, ali i na nasip, mesto gde je Jelena ubijena, da obeleži trogodišnjicu od ovog stravičnog zločina.

– Kao što u jednoj pesmi pevač kaže: "Ne veruje srce pameti", tako je i kod mene. Svestan sam šta se dogodilo, ali duša to ne prihvata – rekao je Zoran za Kurir.

Podsetimo, Jelena Marjanović nađena je mrtva na nasipu u Borči 2.aprila 2016, nakon što je suprug prijavio njen nestanak. Za njeno ubistvo osumnjičen je suprug Zoran, a optužnica protiv njega je 2 puta vraćana na dopunu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter