Izvor: Happy BSC
03.07.2021 u 17:09
0

PALMA NA MOTORU OBILAZI JAGODINSKA SELA: Država nam je stvorila dobre uslove, hajde da i sami nešto uradimo! (FOTO)

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma na motoru obilazi Jagodinska sela.

VAŽNO: 

KORONA PRESEK ZA SUBOTU 3 JUL: Preminule četiri osobe!

KORONA PO GRADOVIMA: U Beogradu najviše novih slučajeva

Vesić: U Beogradu VAKCINISANO 52,9 odsto građana

MINISTAR MALI: Danas je javni dug stabilan, pod kontrolom i neće preći 60 odsto

– Svake nedelje obilazim neko selo na teritoriji grada Jagodine i tako od 1. jula do 30. septembra. Danas smo obišli Kočino Selo. Kočino Selo ima i gas i vodu, radimo projekat za kanalizaciju. Kočino Selo je i nova turistička destinacija grada Jagodine, u kome smo napravili istorijsko – turistički centar „Kočin hrast“.

Zašto obilazim građane na motoru. Zato što hoću da imam direktan kontakt sa građanima i ne želim da im se obraćam preko televizije. Hoću da ih pogledam u oči i da ih pitam da li imaju neki problem, oni lično i njihove porodice i da li ima neki problem u selu u kojem žive. Inače na celoj teritoriji grada Jagodine je besplatan autobuski prevoz, koji plaćamo iz budžeta grada zahvaljujući štednji.

Članovi gradskog veća ne primaju plate, odbornici ne primaju dnevnice, kao i ni članovi Nadzornih odbora, nemamo komunalnu policiju, nema kafanskih računa, nema roming računa, gradskim automobilima se ne voze političari već građani, koji imaju uput za neku od klinika u Beogradu Kragujevcu ili Nišu.

– Mi političari štedimo da bi se građani vozili besplatno i uživali druge koristi od svog grada. Grad koji ima veliki broj fabrika, industrijsku proizvodnju, tri industrijske zone, grad u kojem je razvijen turizam, taj grad ima dobru budućnost. Ajte nešto sami da uradimo po gradovima i da kažemo „evo mi smo to sami uradili“, jer naša država nam je stvorila veoma dobre uslove da izgrađujemo gradove i opštine po Srbiji – rekao je predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, koji je na motoru, sa narodnim poslanikom Jedinstvene Srbije Životom Starčevićem i načelnikom Pomoravskog okruga, Goranom Milosavljevićem danas obišao Kočino Selo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter